Locatii plimbare cu ATVÎmprejurimile Brașovului

Brașov, se află în centrul țării, în Depresiunea Brașovului. Este situat la o altitudine medie de 625 m, în curbura internă a Carpaților, fiind delimitat în partea de S și SE de masivul Postăvaru, care pătrunde printr-un pinten (Tâmpa) în oraș și masivul Piatra Mare. Toate padurile sunt accesibile plimbarilor cu ATV-ul.

Poiana Brasov

Poiana a fost din vechi timpuri destinația drumețiilor și a practicării sporturilor. Zona muntoasă ce împrejmuiește stațiunea, este perfecta pentru plimbari cu ATV-ul. Zona protejază o gamă diversă de plante din flora spontană și asigură condiții de hrană și adăpost mai multor specii din fauna sălbatică a României.

Predeal

Predeal este în județul Brașov, la limita între regiunile istorice Muntenia și Transilvania, România, format din localitățile componente Pârâul Rece, Predeal, Timișu de Jos și Timișu de Sus. Este orașul situat la cea mai mare altitudine din România (1030-1110 m) si aproape perfect pentru drumeții cu ATV-ul.

Locatii plimbare cu ATVBran

Bran este o comună în județul Brașov, formată din satele Bran (reședința), Predeluț, Sohodol și Șimon. Castelul medieval Bran, este astăzi o destinație turistică populară, în mare parte deoarece aduce aminte de locuința contelui Dracula din faimosul roman al scriitorului irlandez Bram Stoker. Zona este perfecta pentru team bulding pe ATV.

Rasnov

Situat în centrul țării, în partea superioară a Țării Bârsei, la poalele masivului Postăvaru, la mică distanță de Munții Bucegi și Piatra Craiului și la capătul Nordic al culoarului (trecătorii) Rucăr, Bran și Cheia Predeal. Pădurile și munții cu care este înconjurat Râșnovul, îl fac o destinație perfectă pentru plimbări cu ATV-ul.

Sacele

Săcele este situat la poalele muntelui Piatra Mare. Râul Tărlung izvorând din masivul Ciucaș trece prin localitate în partea sudică, langă Gârcini. Câmpia piemontana, colinele piemontane Ciucaș și ale muntilor Bârsei, precum și culmile înalte ale acestor munti sunt numai bune pentru o drumeție pe ATV.