ATV Team BuildingATV Team Building  Home

Te-ai săturat de birou? Vrei sa pleci intr-o aventura cu colegii tai? Sau poate vrei doar sa sudezi mai bine echipa de la birou. Iti oferim solutia pefecta! Team building pe ATV!

Ia-ti colegii si porneste intr-o aventura pe patru roti prin padurile din jurul Brasovului. Cea mai buna metoda de relaxare, dar si de unit oamenii.

Iti punem la dispozitie pentru inchiriat, ATV-uri, care pot transporta 16-20 oameni. Ghid de drumetie. Instructaj. Distractie, aventura, adrenalina. Și cea mai buna metoda de a suda o echipa.

Pentru grupuri de peste 8 persoane, care doresc excursii mai lungi, prețurile se stabilesc la telefon. Vă rugăm să sunați înainte, pentru a stabili condițiile, prețul și pentru stabilirea unui traseu.

– 10 ATV-uri, de 2 persoane – CF Moto 450L
– 1 ATV pentru copii – CF Moto 450L
– Capacitate 16-20 persoane

Team Building ATVInchiriere ATV Brasov

Brasov ATV va pune la dispozitie ATV-uri de ultima generatie, pentru doua persoane. Capacitatea pe care o putem oferi, este de 16 pâna la 20 persoane. Aditional, vă oferim si un ghid care sa va asiste, indrume pe cele mai bune trasee dar si sa aiba grija de siguranta dumneavoastra. Indiferent de zona pe care o alegeti sau pe care vreti sa o parcurgeti, alaturi de dumneavoastra va fi intotdeauna ghidul de drumetie.

Oferim spre inchiriere ATV-uri, pentru drumetii montane in jurul Brasovului. Locatiile raman la alegerea clientilor. Asadar, unde vreti sa mergem, acolo vom merge.

Indiferent ca sunteti expert sau incepator, la Brasov ATV veti avea parte de instructaj de folosire, inainte sa plecam la drum. Siguranta dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si luam acest lucru in serios.

Home